Creatief, zakelijk of visueel, u bepaald

 

Maak een keuze uit onze breed inzetbare template vormen

Kies uw template vorm


Met een template als basis structuur bent u vele malen goedkoper uit, dan als u uw website op maat moet laten maken. Daarom kunt u bij ons uit drie template vormen kiezen die kunnen worden toegepast op de meest voorkomende wensen. Achter de schermen blijven we echter hard werken om nieuwe template vormen te ontwikkelen voor in de toekomst. Voor een meerprijs kunnen wij uw template ook nog verder personaliseren. U zit dus zeker niet vast aan een structuur.

One pager - Video

Vertel uw verhaal op een pagina. Dit kan met de one pager template met als voordeel, dat uw bezoekers alle informatie op slechts een pagina kunnen vinden. Verdwalen in uw website is dus onmogelijk. Wij raden deze template aan bij ondernemers die kort maar krachtig hun verhaal willen doen.

Multi pager - Blog

Heeft u regelmatig nieuwe producten die u wilt uitlichten of bent u een fanatieke blogger? Dan hebben wij de oplossing voor u. Met onze multi pager blog template kunt u professioneel uw producten presenteren en dit eenvoudig koppelen aan sociaal media.

Multi pager - Video

Met de nieuwe mogelijkheden van video content verleid u uw klanten nog sneller. Een video trekt namelijk direct de aandacht van uw klanten. Deze template is uitermate geschikt voor restaurants of bedrijven die relatief snel informatie willen overbrengen in een korte tijdsperiode en niet genoeg informatie kwijt kunnen op onze one pager template.

Contactgegevens

Skyline Webdesign

Spui 55

1273 MP Huizen

info@skyline-webdesign.nl

+31 (0) 6311 588 04

KVK | 68545932

BTW | NL205982803B01

Volg ons ook op

© 2013-2017 Skyline Webdesign