Upgrade uw website


Wilt u meer halen uit uw website? Dan kunt u voor een meerprijs uw website laten upgraden.

Video content

€50,-

Eenmalig

Custom menu

€50,-

Eenmalig

Wilt u een ander menu met meer mogelijkheden? Dan kunnen wij een nieuw menu voor u ontwerpen. Ideaal als u nog meer wilt opvallen met uw website.

Site search

€35,-

Eenmalig

Heeft u veel informatie op uw website staan, dan kunnen wij voor u een zoekbalk inbouwen. Hierdoor kunnen bezoekers snel  de juiste informatie vinden.

Fotografie

€19,-

PER FOTO

Bent u opzoek naar professionele fotografie? Wij hebben onze eigen fotograaf die uw bedrijf/onderneming in kaart brengt. Het is uiterst belangrijk dat u de juiste beeldtaal communiceert naar uw klanten/bezoekers.

Slimme fotogallerij

€50,-

Eenmalig

Met onze slimme fotogalerij is het koppelen van uw foto's aan uw website een fluitje van een cent. Wanneer uw telefoon verbonden is met een Google account worden uw foto's indien ingesteld, automatisch op uw website geplaatst. Wel zo makkelijk!

Custom Video player

€25,-

Eenmalig

Ligt uw bedrijfsvideo uit met een custom video player. Wij kunnen uw video player helemaal laten samen smelten met uw nieuwe website.

Logo ontwerp

€99,-

Eenmalig

Heeft u nog geen logo? Dan kunnen wij een logo voor uw bedrijf ontwerpen. Een logo is een belangrijk onderdeel van uw website die vaak de kleurstelling en huisstijl bepaald.

Actiepagina's

€120,-

PER pagina

Maak uw website beter vindbaar door actiepagina's te gebruiken. Een actiepagina kan worden toegespits tot een product of dienst die u extra onder de aandacht wilt brengen.

Blog module

€120,-

Eenmalig

Met een blogmodule kunt u dynamische content genereren. Ideaal voor als u regelmatig nieuwe content op uw website wilt plaatsen. Ons blogsysteem geneert ook zijn eigen URL's. Hierdoor wordt elk bericht dat u aanmaakt, door Google geïndexeerd en kunt u berichten delen op sociaal media.

Animaties

€75,-

Eenmalig

Laat uw website opvallen met animaties. Wij kunnen uw website voorzien van pakkende bewegende visuals.

Facebook pagina

€50,-

Eenmalig

Wij stellen uw Facebook pagina voor u in en geven instructies over het professioneel beheren daarvan. Aanbevolen als u met ons blogsysteem gaat werken.

SSL certificaat

€7,-

PER maand

Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden.

Contactgegevens

Skyline Webdesign

Spui 55

1273 MP Huizen

info@skyline-webdesign.nl

+31 (0) 6311 588 04

KVK | 68545932

BTW | NL205982803B01

Volg ons ook op

© 2013-2017 Skyline Webdesign